måndag 11 juni 2012

I väntan på resultat

Är inne i en sån där trist period då resultat av träningen lyser med sin frånvaro. Lägger om upplägget dels för att jag tycker att det är roligt med förändring och framförallt för att jag tror att det är bra för träningens skull och för det eventuella resultat.

I provhyttens ljus i dag kan jag lugnt säga att det är tydligt att det är en bra bit kvar. Skärpan i belysningen i Provhytten lämnar inte ett spår av tvekan. Raka & tydliga besked! Vilket jag i & för sig uppskattar.

Kommunikation är annars svårt. Ibland tycker jag själv att jag är tydlig men flera gånger har jag varit med om att det är inte är självklart så jag blivit uppfattad. I bland tolkar jag själv in olika saker när någon kommunicerar med mig. Min egen sinnesstämning, och sammanhanget något sades i för att nämna något.


2 kommentarer:

Britt-Marie sa...

Ge inte upp, resultaten kommer!

Mantrat för mig är hela tiden - "Den bästa motionen är den som blir av"

Kom igen nu Lena, vi kämpar tillsammans!

Lena sa...

Tack Brittis! Vi kämpar tillsammans låter härligt att höra!! Visst är det så att den bästa motionen är den som blir av. Men den där eländiga platåerna när man står still......stilla stående är ju inte min påse om man säger så ....:-)
Men jag biter i hop och tackar för uppmuntran! Noterar att din framgång är enastående. Grattis till det!