tisdag 1 maj 2012

Sköna maj välkommen

Försöker navigera och försöker välja väg. Antar utmaningen att inte enbart följa upptrampade stigar. Lättare sagt än gjort.

Mötet med andra är också ett möte med mig själv. Alla möten är inte kärleksfulla .

Sköna maj välkommen . Jag är trots allt förväntansfull .

2 kommentarer:

Diana sa...

Ibland får man lämna de där farlederna som finns utsatta och gå efter kompass och sjökort, utmanande men också oftast utvecklande då nya sidor av en själv får komma fram. Men det är svårt. Speciellt så länge farleden finns som en hägring. Men i detta att ges i kast med kompass och sjökort och de nya perspektiven tror jag att möten förändrar mig och den jag möter. Det som en gång var givet är inte längre det. Livet är en palett full med olika färger, ibland går det i ljus medan andra gånger i mer dova. Oavsett vilken så med hjälp av kompass och sjökort klaras grund och stormar av, ibland kanske farleden kan bli till en hjälp medan andra gånger är det hämmande, då det stora ligger i möjligheterna att ta ut kursen med hjälp av sjökort och kompass.

Lena sa...

Tänker att under sin livsresa är det inte säkert att man har sjökkort för alla vatten . En del vatten känner man till vart grynnorna är och då navigerar man efter det. Andra gånger så är det helt enkelt så att havet är totalt okänt och man har inte tillgång till ett sjökkort . Segla på känsla kan gå men det är hög risk! Kram